Burak Mataraci
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle selamlar umarım keyfiniz yerinizdedir. Benim pek değil çünkü eve geldiğimde karşılaştığım manzara internet yok diyen bir kardeş ve gerçekten sorunlu bir internet. Kablonet'in klasik Netmaster modemini kullanıyorum. Arayüz şifresi bir tek bende var ayarlarıyla oynayabilecek yetki veya bilgiye sahip biride yok zaten. Soruna gelecek olursak, evdeki sinyal arttırıcılar dışında sadece modemin yayın yaptığı 3 Wi-Fi ağı var. 5GHz, 2.4GHz ve misafir ağı. Hiçbirine hiçbir cihazdan bağlanılamıyor. Zaten sinyali aniden düşüyor, kayboluyor, tam güç oluyor kafayı yiyor. 5 saniye içinde oluyor hepsi. Sanki biri aç kapa aç kapa yapar gibi. Kısa bir süre bağlanabildiğim anda bağlı-internet yok hatası veriyor. Bu sırada modem arayüzüne girmeye çalışıyorum ama nafile. Direkt internet kesiliyor. Modemi defalarca yeniden başlattım. Sıfırlamaktan başka bir şey gelmedi aklıma ama DNS port ayarlarıyla uğraşmak istemiyorum. Başka bir fikri olan biri fikrini beyan ederse çok mutlu olurum.
Cevap alamadım diye mecbur modemi sıfırladım ve sorun çözüldü. Aynı durumu yaşayan olursa diye yazıyorum
Cevap alamadım diye mecbur modemi sıfırladım ve sorun çözüldü. Aynı durumu yaşayan olursa diye yazıyorum
Son düzenleyen: Moderatör: