A ahmetd15 Zeptopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10'u kurdum ama açıldıktan sonra Wi-Fi bağlanıyor ama internet yok sorunu veriyor bunu nasıl halledebilirim?
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10'u kurdum ama açıldıktan sonra Wi-Fi bağlanıyor ama internet yok sorunu veriyor bunu nasıl halledebilirim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 ahmetd15 dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10'u kurdum ama açıldıktan sonra Wi-Fi bağlanıyor ama internet yok sorunu veriyor bunu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
ahmetd15 dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 10'u kurdum ama açıldıktan sonra Wi-Fi bağlanıyor ama internet yok sorunu veriyor bunu nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
A ahmetd15 Zeptopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 Hallettim teşekkür ederim .