B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Wi-Fi bağlanmıyor. Kırmızı işaret var sürekli. Bütün sürücülerimi guncelledim ama hala aynı.
Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Wi-Fi bağlanmıyor. Kırmızı işaret var sürekli. Bütün sürücülerimi guncelledim ama hala aynı.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 15 Eylül 2020 #2 Laptop'un herhangi bir yerinde fiziksel bir tuş var mı Wi-Fi ile alakalı? Veya bilgisayarını en son ne zaman bilgisayarcıya götürdün?
Laptop'un herhangi bir yerinde fiziksel bir tuş var mı Wi-Fi ile alakalı? Veya bilgisayarını en son ne zaman bilgisayarcıya götürdün?
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kasgar Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 598 Çözümler 7 15 Eylül 2020 #4 barisjk7 dedi: Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Wi-Fi bağlanmıyor. Kırmızı işaret var sürekli. Bütün sürücülerimi guncelledim ama hala aynı. Eki Görüntüle 668548 Genişletmek için tıkla... Sorun gidere bas bende de olmuştu yapınca düzeldi.
barisjk7 dedi: Arkadaşlar merhaba. Laptopumda Wi-Fi bağlanmıyor. Kırmızı işaret var sürekli. Bütün sürücülerimi guncelledim ama hala aynı. Eki Görüntüle 668548 Genişletmek için tıkla... Sorun gidere bas bende de olmuştu yapınca düzeldi.