Wi-Fi bağlantısı çok yavaş

Daha fazla  
Merhabalar herkese. Türk Telekom kullanıyorum. Download hızı 50, Upload ise 7 ile 8 arası.

Kablo ile bağlantım çok iyi. Hızı olması gerektiği gibi ve ani hız düşüşleri de olmuyor.
Lakin iş Wi-Fi ile bağlantıya gelince çok kötü oluyor. Salonda iken hız normal derecede. Ama odama gidince çok acayip oluyor. Mesela video izleyeceğim. İlk başta mesela 1080P videoları hemen açıyor ve o çözünürlükte izliyorum. Lakin kısa süre bir süre sonra hız o kadar çok düşüyor ki, fotoğraf bile yukleyemiyor. O zaman otomatik çözünürlük 144P veya 240P oluyor. Otomatik olarak. İlk zamanlarda bu nadir olurdu ama artık çok sık oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon, modem, altyapı gibi birçok etken var.

Wİ-Fİ bağlantısı kabloluya göre yavaş olması çok normal.

Video izlerken Bluetooth kulaklık kullanıyor musunuz?
Kullanmıyorum.
Telefon, modem, altyapı gibi birçok etken var.

Wİ-Fİ bağlantısı kabloluya göre yavaş olması çok normal.
Evet daha yavaş olacak lakin fotoğraf bile yukleyemiyecek duruma gelmemesi lazım. Ani düşüşler gerçekten sinir bozucu.
1. İnternet çekmiyordur.
Çözüm önerisi: Kaliteli modem veya direkt router. Router tavsiyemdir.
İnternet çekiyor aslında. Öneriniz için teşekkürler.

Kullanmıyorum.

Evet daha yavaş olacak lakin fotoğraf bile yukleyemiyecek duruma gelmemesi lazım. Ani düşüşler gerçekten sinir bozucu.

İnternet çekiyor aslında. Öneriniz için teşekkürler
Ani düşüş sorununu bende yaşıyorum. Eski evimde böyle bir sorun yoktu, stabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…