Wi-Fi bağlantısında web sitem açılmıyor

YunusDndr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Web sitem: www.heraapps.com.tr
Mobil veri ile girmeye çalışınca siteye giriyor. Fakat evdeki Wi-Fi ile girmeye çalışınca "bu siteye ulaşılamıyor" hatası alıyorum.
Sizden ricam web siteme Wi-Fi bağlantısı ile girmeniz. Ve çözüm önerileri sunabilirsiniz.
Web sitemin ekran görüntüsünü yükledim.
(Web sitemde bir reklam falan yok. Görüntülenme almaya da çalışmıyorum.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231215_224251_Chrome.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 37
Siteyi yeni yüklediysen ve site açılmadan önce domain adresine girmeye çalıştıysan kapalı halini önbelleklemiş olabilirsin önbelleğinizi silip deneyin yine olmuyorsa 24-48 saat içerisinde düzelir site ilk canlıya alındığında bütün makineların bunu alması birkaç gün sürebiliyor.

Bilgisayarının DNS bilgileri eskide kalmıştır. 1 saat sonra düzelir.

Fakat sadece bilgisayar için değil. Telefondan da Wi-Fi ile girmeye çalışınca yine girmiyor.

Vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler.

Fakat sadece bilgisayar için değil. Telefondan da Wi-Fi ile girmeye çalışınca yine girmiyor.
servis sağlayıcınız sitenin kapalı halini önbelleklemeye almış o yüzden giremiyorsunuz
Windows bilgisayarınızda Başlat > Çalıştır yolunu izleyerek ya da Windows + R tuşlarını kullanarak açılan ekrana cmd yazın ve Tamam butonuna basın. Açılan ekranda aşağıdaki komutları sıralı bir şekilde uygulamalısınız. Her komutu yazdıktan sonra enter tuşuna bastığınızdan mutlaka emin olun.

ipconfig /flushdns

ipconfig /release

ipconfig /renew

exit

Bu işlem sonucunda bilgisayarınızın DNS önbelleği temizlenmiş olacaktır.

Teşekkürler yeniden.

Vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler.
Modemin cihazlarına hangi DNS adresini veriyor? 192.168.1.1 Adresinden arayüzüne göre değişir ama pırtıklayarak bulursun. Hatta modem izin veriyorsa ISS'in DNS'i yerine 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 DNS'lerini ayarla.

DNS bilgilerinin tamamen dağıtılması 48 saati bulur. Yani bir şeyleri bozmadığına veya düzgün yapılandırdığına eminsen tek yapabileceğin şey beklemek.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…