Wi-Fi bağlı ama internet yok

Sefa54

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Casper Nirvana laptop kullanıyorum. Wi-Fi ile internete bağlanıyorum. Akşam saatlerinde saat 21:00-22:00’dan sonra Wi-Fi ağı internete girmiyor ama bağlı. Daha sonra Wi-Fi geliyor ve tekrar gidiyor, bu şekilde 3-4 kere tekrarlıyor. Kullandığım internet sağlayıcı Türk Telekom, internet türüm ise GPON.
Oyuna giriyorum offline oluyorum.
Sebebi nedir bilen var mı?

03012225-F325-4714-8EB1-65AF0429BE05.jpeg

Bende yaşamıştım aynı sorunu birkaç kez modemindeki DSL bağlantısını çıkar modemi tamamen kapat 5-10 dakika bekle tekrar tak ve dene eğer olmazsa modem kurulumunda bir sıkıntı olabilir internet sağlayıcınla görüşebilirsin
Merhaba. Casper Nirvana laptop kullanıyorum. Wi-Fi ile internete bağlanıyorum. Akşam saatlerinde saat 21:00-22:00’dan sonra Wi-Fi ağı internete girmiyor ama bağlı. Daha sonra Wi-Fi geliyor ve tekrar gidiyor, bu şekilde 3-4 kere tekrarlıyor. Kullandığım internet sağlayıcı Türk Telekom, internet türüm ise GPON.
Oyuna giriyorum offline oluyorum.
Sebebi nedir bilen var mı?

Eki Görüntüle 744916

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı