H hsynada01 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 PC internete bağlı ama hiçbir şeyi açmıyor. Bağlantı yok diyor, ağ ayarlarını sıfırladım ama çözülmedi. Sebebi nedir?
PC internete bağlı ama hiçbir şeyi açmıyor. Bağlantı yok diyor, ağ ayarlarını sıfırladım ama çözülmedi. Sebebi nedir?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.512 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 Tum cihazlarda boyle mi? Yoksa PC'ye mi ozel? Artı 0 Eksi
KS KS H hsynada01 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 Andreas Rönnberg dedi: Tum cihazlarda boyle mi? Yoksa PC'ye mi ozel? Genişletmek için tıkla... PC de sadece. Artı 0 Eksi
Andreas Rönnberg dedi: Tum cihazlarda boyle mi? Yoksa PC'ye mi ozel? Genişletmek için tıkla... PC de sadece.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.512 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #4 hsynada01 dedi: PC de sadece. Genişletmek için tıkla... CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. ipconfig /all Artı 0 Eksi
hsynada01 dedi: PC de sadece. Genişletmek için tıkla... CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. ipconfig /all
KS KS H hsynada01 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #5 Andreas Rönnberg dedi: CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. Ipconfig /all Genişletmek için tıkla... Yapıp atacağım. Andreas Rönnberg dedi: CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. ipconfig /all Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 29 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Andreas Rönnberg dedi: CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. Ipconfig /all Genişletmek için tıkla... Yapıp atacağım. Andreas Rönnberg dedi: CMD'ye girip bunu yaz. Çıkan şeyi paylaş. ipconfig /all Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.316 Çözümler 561 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #6 hsynada01 dedi: PC internete bağlı ama hiçbir şeyi açmıyor. Bağlantı yok diyor, ağ ayarlarını sıfırladım ama çözülmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ağ sorun gidericisini çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
hsynada01 dedi: PC internete bağlı ama hiçbir şeyi açmıyor. Bağlantı yok diyor, ağ ayarlarını sıfırladım ama çözülmedi. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ağ sorun gidericisini çalıştırmayı denediniz mi?