Arkadaşlar bilgisayarda acil işim çıktı. 4 saat önce internet vardı. Şimdi "internet yok" yazmadığı halde ınternete erişemiyorum. (YouTube göndermeyin, izledim hepsini)
DNS taraflı bir sorun yaşıyorsun gibi görünüyor. MacOS'u bilmiyorum. İşletim sistemi ayarlarından DNS ayarlarını kurcalar mısın, 1.1.1.1/1.0.0.1 olarak değiştirmeyi deneyebilirsin DNS'ini.
Teşekkür ederim. Sorun o değilmiş. Bilgisayarı 1 aydır uyku modunda bırakmışım. En son bir program açtım herhalde onunla ilgisi vardır. Yeniden başlattım halloldu. Bazı uzun yedeklemelerim boşa gitti ama yapacak bir şey yok.
Yani sonuç DNS ile ilgisi yok herhalde. Google yerine cloudfire DNS'lerini vermen iyi olmuş. İyi akşamlar.
sürücü vakası olabilir. Windows Update ile güncellemeleri yapın, hala düzelmiyorsa Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmının ekran görüntüsünü atın. MacOS detayını görmemişim pardon.
Sürücü vakası olabilir. Windows Update ile güncellemeleri yapın, hala düzelmiyorsa Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmının ekran görüntüsünü atın.
DNS taraflı bir sorun yaşıyorsun gibi görünüyor. macOS'u bilmiyorum. İşletim sistemi ayarlarından DNS ayarlarını kurcalar mısın, 1.1.1.1/1.0.0.1 olarak değiştirmeyi deneyebilirsin DNS'ini. Ayrıca etkinleştirebiliyorsan DNS over HTTPS'i etkinleştir.
DNS taraflı bir sorun yaşıyorsun gibi görünüyor. MacOS'u bilmiyorum. İşletim sistemi ayarlarından DNS ayarlarını kurcalar mısın, 1.1.1.1/1.0.0.1 olarak değiştirmeyi deneyebilirsin DNS'ini.
Teşekkür ederim. Sorun o değilmiş. Bilgisayarı 1 aydır uyku modunda bırakmışım. En son bir program açtım herhalde onunla ilgisi vardır. Yeniden başlattım halloldu. Bazı uzun yedeklemelerim boşa gitti ama yapacak bir şey yok.
Yani sonuç DNS ile ilgisi yok herhalde. Google yerine cloudfire DNS'lerini vermen iyi olmuş. İyi akşamlar.