Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.579 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #11 husmysterio19 dedi: Öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp denediniz mi?
husmysterio19 dedi: Öyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp denediniz mi?
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #12 Einstein dedi: Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim yine aynı sonuç
Einstein dedi: Wi-Fi adaptörünü farklı bir USB portuna takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet denedim yine aynı sonuç
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.579 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #13 husmysterio19 dedi: Evet denedim yine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... O halde adaptörde sorun var.
husmysterio19 dedi: Evet denedim yine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... O halde adaptörde sorun var.
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #14 Einstein dedi: O halde adaptörde sorun var. Genişletmek için tıkla... Sorun PC de sanırım ürünü iade yaptım yine aynı sonuç format atsak düzelir mi acaba?
Einstein dedi: O halde adaptörde sorun var. Genişletmek için tıkla... Sorun PC de sanırım ürünü iade yaptım yine aynı sonuç format atsak düzelir mi acaba?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.579 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #15 husmysterio19 dedi: Sorun PC de sanırım ürünü iade yaptım yine aynı sonuç format atsak düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. İade hakkınız varsa iade edin.
husmysterio19 dedi: Sorun PC de sanırım ürünü iade yaptım yine aynı sonuç format atsak düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. İade hakkınız varsa iade edin.
husmysterio19 Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #16 Einstein dedi: Bilgisayardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. İade hakkınız varsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Ürün iyi performans a sahip olduğundan değiştirtirdim yine hata olduğundan PC de olduğunu düşünüyorum.
Einstein dedi: Bilgisayardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. İade hakkınız varsa iade edin. Genişletmek için tıkla... Ürün iyi performans a sahip olduğundan değiştirtirdim yine hata olduğundan PC de olduğunu düşünüyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.579 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #17 husmysterio19 dedi: Ürün iyi performans a sahip olduğundan değiştirtirdim yine hata olduğundan PC de olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İade edip farklı bir model alın.
husmysterio19 dedi: Ürün iyi performans a sahip olduğundan değiştirtirdim yine hata olduğundan PC de olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İade edip farklı bir model alın.