Wi-Fi - Bluetooth çakışma sorunu

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Kablosuz kulaklık aldım. Fakat internetle çakışıyor. Hızı çok düşürüyor. Normalde kablotv kullanıyoruz. Odadan az çektiği için elimde olan ikinci modem olan TP 8970'i yattığım odaya router olarak kurdum. Ethernet kablosuyla iki modemi bağladım. Dhcp yi kapalı konuma getirdim. İnternet geldi. Çok da güçlü çekiyor. Sorun şu ki salondaki ana modemle telefondan Bluetooth açıkken internete girdiğimde hiçbir sorun yok fakat yattığım odadan bağlandığımda Bluetooth açınca internet takılmaya başlıyor. Bu arada ben modemleri birbirine bağlayınca iki tane Wi-Fi oluştu. Odadakinde bluetootu açmazsam sorunsuz ama Bluetooth'u açarsam internet takılıyor. İki modemde 2.4 GHz. Modemlerin arayüzüne girdim. Tüm kanalları denedim gene olmadı. Aramadığım çözüm kalmadı. Anlamıyorum. Diğer odadaki modemde 2.4 GHz TP 8970'te 2.4 GHz salonda sorun yok, odada sorun var Bluetooth bağlantısında. Bluetooth'u kapatayım odada da sorun olmuyor. İşin içinden çıkamadım. Lütfen .
Ek olarak kardeşimin telefonunla denediğimde salonda da, odada da bluetooth açıkken sorun olmuyor. Benim telefonumda bluetooth açıkken salonda sorun olmuyor fakat oda da sorun oluyor. Telefonum Samsung C7

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı