Wi-Fi Bulunamadı sorunu

ieithers

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Tam Zamanlı Öğrenci
Laptop'um Wi-Fi ağı bulunamadı hatası veriyor. Biraz önce driver'ını kaldırıp geri yükledim ve 10-15 saniyeliğine Wi-Fi ağlarını buldu.
O sırada Wi-Fi ağıma bağlanabildim şimdi tekrar geri gitti ama Wi-Fi'ye halen bağlayım.

Ne yapmalıyım?

Screenshot_4.png

Yazılımsal olarak bilmiyorum. Ama WİFİ adaptörü ya da kablo ile bağlayabilirsiniz.
Bende sorunu kablolu bağlantı ile çözdüm ama.
Laptop'um Wi-Fi ağı bulunamadı hatası veriyor. Biraz önce driver'ını kaldırıp geri yükledim ve 10-15 saniyeliğine Wi-Fi ağlarını buldu.
O sırada Wi-Fi ağıma bağlanabildim şimdi tekrar geri gitti ama Wi-Fi'ye halen bağlayım.

Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 823446
Hocam wireless kartı bozulmuş olabilir veya sürekli sürücü yüklemeniz gerekiyor gibi duruyor.Sanırım HP laptop kullanıyorsunuz.

Sorunu şuan çözdüm, Wlan Optimizer adlı uygulamayı kullanıyordum, simge durumda küçült olarak arkada çalışıyordu uygulamaya sağ tık yapıp Quit dediğimde sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı