A AbekBuba Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 50 18 Haziran 2021 #1 Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor.
Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor.
B Bugss Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 69 18 Haziran 2021 #2 AbekBuba dedi: Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi interneti kullanıyorsun? Ve bunu diğer internetle çalışan uygulamalarda denedin mi? Onlarda da sıkıntı var mı? Çünkü ben de bugün sabah Wi-Fi ile cebelleştim.
AbekBuba dedi: Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi interneti kullanıyorsun? Ve bunu diğer internetle çalışan uygulamalarda denedin mi? Onlarda da sıkıntı var mı? Çünkü ben de bugün sabah Wi-Fi ile cebelleştim.
EnesEfe Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer Beşiktaş çArşı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #3 AbekBuba dedi: Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon nedir?
AbekBuba dedi: Mesela Wi-Fi'den YouTube'a giriyorum bir arama yapiyorum çıkmıyor ama mobil veriden arama yapınca çıkıyor. Attıgım sağdaki resimdeki arama Wi-Fi'de başka çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefon nedir?
A AbekBuba Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 50 18 Haziran 2021 #4 EnesEfe dedi: Telefon nedir? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy J7 Core