Wi-Fi dağıtıcı önerisi

enscskn01

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, Wi-Fi dağıtıcı arıyorum. Ama iş yerinde ki modem odamda cekmiyor. O Wi-Fi'ya bağlayıp artırmak istiyorum. Söyle bir sorun var? Wi-Fi ağı kullanıcı adı ve şifre ile giriliyor. Yani güvenliği WPAz/WPA3-Enterprise sistemi ile korunuyor. Wi-Fi dağıtıcı aldığım zaman dagiticiya kullanıcı adı ve şifremi girip çekim alanını artırabilir miyim?

Keenetic Buddy 5 Repeater Zaten sizin modem üzerinden alıyor bilgiyi. Mesh sistem kurmak düşünceniz olurda ileride yanına Keenetic modem alırsanız hiç bu arkadaşa kurulum yapmadan kesintisiz olarak kullanabilirsiniz

Aynı ağı tekrarla seçeneği ile kurabilirsiniz kendi kopyalıyor zaten ağı kurulumu yaparken

Keenetic Buddy 5 Buradan da özellikkerini kontrol edebilirsiniz

Hocam modem alma gibi bir durum olmuyor çünkü modem hastane modemi bende çalışanım. Kullanıcı adı ve şifre girme kısmı çıkıyor wifi ağında o şekilde bağlanıyorum. Dağıtıcı aldığım zaman orda da kullanıcı adı ve şifre girme kısmı çıkar mı? Mesela televizyon var odada ona baglayamiyorum. Wifi ağına girince direk şifre kısmı geliyor kullanıcı adı kısmı gelmiyor

Hocam modem alma gibi bir durum olmuyor çünkü modem hastane modemi bende çalışanım. Kullanıcı adı ve şifre girme kısmı çıkıyor Wi-Fi ağında o şekilde bağlanıyorum. Dağıtıcı aldığım zaman orada da kullanıcı adı ve şifre girme kısmı çıkar mı? Mesela televizyon var odada ona baglayamiyorum. Wi-Fi ağına girince direk şifre kısmı geliyor kullanıcı adı kısmı gelmiyor

Bazı cihazlar Enterprise desteklemiyor bu yüzden sıkıntı hastanedeki Wi-Fi'de IP filtresi mevcut ise çalışmayabilir bilginize

Bu cihazı tv ye yakın konumlandırırsanız ethernet ile bağlantı yapabilirsiniz

Bunu bilgi işleme sorun hocam hastanedeki onlar daha iyi yanıt vereceklerdir çünkü o tarz ağlarda IP filtresi mevcut olabiliyor veri sızmaması için

Bazı cihazlar Enterprise desteklemiyor bu yüzden sıkıntı hastanedeki Wi-Fi'de IP filtresi mevcut ise çalışmayabilir bilginize

Bu cihazı tv ye yakın konumlandırırsanız ethernet ile bağlantı yapabilirsiniz

Bunu bilgi işleme sorun hocam hastanedeki onlar daha iyi yanıt vereceklerdir çünkü o tarz ağlarda IP filtresi mevcut olabiliyor veri sızmaması için
Tamam teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı