Arkadaşlar biz interneti komşuyla ortak kullanıyoruz ama benim PC m Wi-Fi desteklemediği için interneti kullanamıyorum.
Komşunun internetini kablosuz bir şekilde Wi-Fi dağıtıcı ile eşleştirerek, Wi-Fi dağıtıcıya da ethernet kablosuyla PC'ye bağlayıp, PC'de interneti kullanmam mümkün mü?
Eğer üstte belirttiğim gibi kullanım sağlayan bir cihaz varsa ne tür bir cihaz önerirsiniz?
ASUS RP-N12 N300-Roaming Özellikli-Menzil Arttırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MayCrasH kardeşim alttaki verdiğin linkteki ürünü mü almalıyım?
Kardeşim bana bunlar pahalı geldi de 100TL ve altında böyle bir ürün var mı? Varsa linkini atabilir misin?
"Xiaomi Wi-Fi Pro router sinyal yakınlaştırıcı" güçlendirici mesela bu olur mu arkadaşlar?
Kardeşim ama ben Win10 kullanıyorum. 100TL ve altında kopma yaşanmayacak cihaz lazım lütfen böyle bir cihaz varsa linkini atabilir misin?
Şimdiden teşekkürler.
TP-LINK TL-WN725N 150 MBPS N KABLOSUZ SOFT AP NANO USB ADAPTÖR en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.