Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Laptop bir anda interneti gitti ve baktım Wi-Fi kartı bozulmuş olarak gözüküyor. Bu yüzden ucuz bir Wi-Fi dongle arıyorum. 2Mbps civarı internetim var ve USB 3.0 olsa bana yeter.
Laptop bir anda interneti gitti ve baktım Wi-Fi kartı bozulmuş olarak gözüküyor. Bu yüzden ucuz bir Wi-Fi dongle arıyorum. 2Mbps civarı internetim var ve USB 3.0 olsa bana yeter.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 Asus bile olsa çöp hocam bunlar. Kuzenimde Asus bende concoard var. Kafasına göre bağlantıyı kesiyor.
Asus bile olsa çöp hocam bunlar. Kuzenimde Asus bende concoard var. Kafasına göre bağlantıyı kesiyor.
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 tahtakapı dedi: Asus bile olsa çöp hocam bunlar. Kuzenimde Asus bende concoard var. Kafasına göre bağlantıyı kesiyor. Genişletmek için tıkla... Olsun 2mbps yani saniyede 14 MB internetim var bağlantı sağbit kalsın yeter.
tahtakapı dedi: Asus bile olsa çöp hocam bunlar. Kuzenimde Asus bende concoard var. Kafasına göre bağlantıyı kesiyor. Genişletmek için tıkla... Olsun 2mbps yani saniyede 14 MB internetim var bağlantı sağbit kalsın yeter.