Wi-Fi Dongle Tavsiyesi

jw need

Centipat
Yerel internet kullanıyorum. İnterneti bağlayan teknik elemanlar interneti hem bilgisayar hem de telefondan aynı anda kullanabilmem için Wi-Fi dongle almam gerektiğini söyledi. Nasıl bir ürün önerirsiniz? Çin'den getirtebilirsin dediler hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisini de aktif olarak kulllandım. ASUS’u hala kullanıyorum. TP link’in USB girişi soketi biraz gevşeyebiliyor zamanla.
ASUS çok iyi, hiçbir şekilde bağlantı sorunu olmuyor.

Modemi bilgisayara kabloyla bağlayıp, telefonu da wi-fi ile kullan. Aynı anda kullanılır. İkisini aynı anda kullanabilmek için, alacaksan almana gerek yok yani. Yazmış olduğun yazıda ikisini de wi-fi ile kullanmak zorunda olduğunu yazmışsın gibi anladım. Eğer doğru anlamışsam böyle bir şeye gerek yok.

Modemi bilgisayara kabloyla bağlayıp, telefonu da wi-fi ile kullan. Aynı anda kullanılır. İkisini aynı anda kullanabilmek için, alacaksan almana gerek yok yani. Yazmış olduğun yazıda ikisini de wi-fi ile kullanmak zorunda olduğunu yazmışsın gibi anladım. Eğer doğru anlamışsam böyle bir şeye gerek yok.
Modem kurmadılar access point dedikleri birşey bagladılar kasaya,birde dışarıda anten var.
Yanıt için teşekkürler.
Modemde yok muymuş ki Wi-Fi ?
Malesef access pointi içeriye,çatıya da anten kurdular.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı