Yerel internet kullanıyorum. İnterneti bağlayan teknik elemanlar interneti hem bilgisayar hem de telefondan aynı anda kullanabilmem için Wi-Fi dongle almam gerektiğini söyledi. Nasıl bir ürün önerirsiniz? Çin'den getirtebilirsin dediler hangisini önerirsiniz?
ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
TP-LINK TL-WN822N 300 Mbps N Kablosuz 2x3dBi Antenli USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İkisini de aktif olarak kulllandım. ASUS’u hala kullanıyorum. TP link’in USB girişi soketi biraz gevşeyebiliyor zamanla.
ASUS çok iyi, hiçbir şekilde bağlantı sorunu olmuyor.
TP-LINK TL-WN822N 300 Mbps N Kablosuz 2x3dBi Antenli USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ürünü 2 yıl kullandım çok kaliteli bir ürün tavsiye ederim.
Modemi bilgisayara kabloyla bağlayıp, telefonu da wi-fi ile kullan. Aynı anda kullanılır. İkisini aynı anda kullanabilmek için, alacaksan almana gerek yok yani. Yazmış olduğun yazıda ikisini de wi-fi ile kullanmak zorunda olduğunu yazmışsın gibi anladım. Eğer doğru anlamışsam böyle bir şeye gerek yok.
Modemi bilgisayara kabloyla bağlayıp, telefonu da wi-fi ile kullan. Aynı anda kullanılır. İkisini aynı anda kullanabilmek için, alacaksan almana gerek yok yani. Yazmış olduğun yazıda ikisini de wi-fi ile kullanmak zorunda olduğunu yazmışsın gibi anladım. Eğer doğru anlamışsam böyle bir şeye gerek yok.