Wi-Fi Driver kuramıyorum

CanTasThis

Decapat
Selamlar bugün laptop bilgisayarıma temiz kurulum Windows 7 format attım ardından farklı bir cihazdan bilgisayarın Wi-Fi Driver'ini indirdim (ethernet kablom olmadığı için) kurmaya çalıştığımda adddlldirectory Kernel32.dll kitaplığını bulamadı diye bir hatayla karşılaştım araştırdım biraz bir Windows Update ile çözülüyormuş ama internete bağlanamadığım için zaten Update yapamıyorum ne yapmam gerekiyor elim kolum bağlı kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemin kaldırırsa Windows 10'a geçmeni öneririm, onu kaldırmazsa Windows 8.1'e geçmen iyi olur. DriverPack adlı uygulamayı indir, Sürücülerin hepsini güncelle ve kur (Internet Gerektirir).

Windows 10'du zaten 7'ye geçiş yaptım ekran kartı Driver'im güncellenmediği için Windows Update 1809 güncellemesi yüzünden hep mavi ekran alıyordum bu yüzden geçiş yaptım.
Telefon internetini USB kablo ile PC'ye aktar işe yarar.

USB ile bağladım bilgisayara telefonu ancak sadece resim ve videoları görüyorum internete nasıl bağlanacağım?
@Recep Baltaş @Ali Güngör rica etsem bakar mısınız.

Son düzenleme:
Anlamdığımdan değil başka bir dizüstü bilgisayarda böyle denediğimde oluyordu. Ethernet ile internete bağlanın veya başka bir Windows sürümü kurun.

Ethernetim olmadığından ve Windows 10'a da geçemediğimden (ekran kartı hatası alıyorum ve ekran kartımı çalıştıramıyorum mavi ekran alıyorum Windows Update 1809 güncellemesini yükleyemediğimden geçmiştim Win 7'ye)

Windows Update'deki toplu güncelleştirmelerin bazıları dosya olarak indirilebiliyor, o hatayı çözer mi bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…