Wi-Fi düşük hız problemi

Cagata_yy

Decapat
Yeni taşındık ve sadece Türk Telekom altyapısı olduğu için Türk Telekom'a geçtik. Modem bugün geldi ve kurulumu yaptılar ama internet girişi sadece kiler de olduğu için modemi kiler e koydular ve kiler ile odam arasında yaklaşık 15 adım falan var. Telefonum çekiyor ama PC'ye interneti bağlasam bile 0, 6 downloaddan yukarısı göremedim. Şu an kullandığım Wi-Fi USB'si bu.
.
Wi-Fi USB'sini mi değiştirmem lazım yoksa başka bir çözümü var mi bunun aslında ethernet kablosuyla baglanabilirim ama ailem kablo koridordan geçeceği için izin vermedi antenli Wi-Fi USB'si veya Wi-Fi dağıtıcı vs alırsam bir fark olur mu?

Bütçen varsa powerline ürünleri var. Elektrik hattını kullanarak internet dağıtıyor.

Şu videoda ürünün ne olduğunu çok güzel bir şekilde açıklamışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda da powerline hızını nelerin etkilediğini anlatmışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Router tarzı bir cihaz alabilirsin fakat en kaliteli bağlantıyı ethernet ile kurarsın.

Ürün güzele benziyor zaten alsamda hem Wi-Fi USB hem de dağıtıcı almam gerekiyordu anladığım kadarıyla bu cihaz ikisininde yerini tutuyor.

Bu ürünü uzun süredir kullanıyorum 30 metre arkadaki odadan full çekiyor, ping değerleri de bağlı olduğu modemle aynı, işini fazlasıyla görecektir.

Ürün güzele benziyor zaten alsam da hem Wi-Fi USB hem de dağıtıcı almam gerekiyordu anladığım kadarıyla bu cihaz ikisininde yerini tutuyor.

Bence yüzyılın icadı bütçeniz de varsa kesinlikle alın derim kayıpsız bir şekilde kullanırsınız internetinizi.

Bence yüzyılın icadı bütçeniz de varsa kesinlikle alın derim kayıpsız bir şekilde kullanırsınız internetinizi.

Emin olmak için soruyorum sonra bir sıkıntı çıkarsa babamın dilinden düşmem şimdi anladığım kadarıyla 2 cihaz geliyor birini modeme ethernet ile bağlayıp prize takıyoruz digerini de başka bir prize takip ikisini eşleştiriyoruz peki ekstradan bir ayar vs yapmamız lazım mı yoksa takıp eşleştirdikten sonra herhangi bir işlem yapmaya gerek yok mu?

Gerekmiyor zaten isminden de anlaşılacağı üzere tak-kullan bir cihaz. Sıkıntı çıkarsa da yeni bir konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.

Özür dilerim çok soru soruyorum ama son bir sorum var ürün Wi-Fi dağıtıcı görevi görüyor mu yoksa sadece ethernet ile bağlandığımız da mı bağlantı alabiliriz?

Özür dilerim çok soru soruyorum ama son bir sorum var ürün Wi-Fi dağıtıcı görevi görüyor mu yoksa sadece ethernet ile bağlandığımız da mı bağlantı alabiliriz?
Arkadaşın paylaştığı üründe kablosuz bağlanma özelliği yok sadece ethernet üzerinden bağlantı gerçekleştirebilirsin.Aşağıdaki iki üründe Wi-Fİ genişletme özelliği mevcut.Ancak bu tarz ürünler mevcut elektrik hattı üzerinden bağlantı gerçekleştirdiği için aynı hat üzerinde sürekli çalışan cihazlar varsa ethernet bağlantısında kopma,donma gibi sıkıntılar yaşatabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…