Wi-Fi e-Devlet'e girmiyor

Delici2531

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor.

Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam.

Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam.
Nasıl çözücem bunu vpn açınca giriyor ama yurtdışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir ?

Nasıl çözeceğim bunu VPN açınca giriyor ama yurt dışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir?

İnternet firmanızla görüşme yapıp durumu anlatacaksınız. Eğer yine çözülmezse ya devam edersiniz, ya başka firmaya geçiş sağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…