Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor.
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Delici2531 dedi: Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam.
Delici2531 dedi: Arkadaşlar mobil veri kullanarak girebiliyorum ama Wi-Fi'de ne telefonda, ne de bilgisayarda girmiyor. Modemi resetledim. Ama sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam.
Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 Emre Nxt dedi: Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözücem bunu vpn açınca giriyor ama yurtdışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir ?
Emre Nxt dedi: Sorun internet sağlayıcınızın yurt dışı IP kullanması olabilir. Daha önce benzer durum forumda görülmüştü hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözücem bunu vpn açınca giriyor ama yurtdışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir ?
Emre Nxt Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 884 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 Delici2531 dedi: Nasıl çözeceğim bunu VPN açınca giriyor ama yurt dışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet firmanızla görüşme yapıp durumu anlatacaksınız. Eğer yine çözülmezse ya devam edersiniz, ya başka firmaya geçiş sağlarsınız.
Delici2531 dedi: Nasıl çözeceğim bunu VPN açınca giriyor ama yurt dışından girdiği için tercih etmiyorum bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet firmanızla görüşme yapıp durumu anlatacaksınız. Eğer yine çözülmezse ya devam edersiniz, ya başka firmaya geçiş sağlarsınız.