Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #1 Merhaba. Wi-Fi ağımın ismi değişti, hata verdi ve son olacakta hata verdi "güvenli değil" yazısı çıktı. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Wi-Fi ağımın ismi değişti, hata verdi ve son olacakta hata verdi "güvenli değil" yazısı çıktı. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS Türk impostor Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #21 Einstein dedi: Hocam modemin tam modelini söyler misin modem arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... Şimdi müsait değilim. Einstein dedi: Hocam modemin tam modelini söyler misin modem arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yardım edin lütfen. Artık internet çok değişik olmaya başladı ve artık garip garip siteler durduk yere açlıyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleme: 19 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Hocam modemin tam modelini söyler misin modem arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... Şimdi müsait değilim. Einstein dedi: Hocam modemin tam modelini söyler misin modem arkasında yazar. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama yardım edin lütfen. Artık internet çok değişik olmaya başladı ve artık garip garip siteler durduk yere açlıyor. Lütfen yardım edin.