Wi-Fi Farklı Odada Kopma Sorunu

rajonr9

Megapat
Daha fazla  
Wi-Fi' a bağlanıyorum ve sorunsuzca odamda internet girebiliyorum. Bu arada modem odamda. Bütün odalarda sorunsuzca internete girebilirken salonda bağlantı kopuyor. Ayrıca salon hemen yanımdaki oda. Yani kısacası salon hariç her yerde sorunsuzca kullanabilirken dibimdeki odada bağlantı kopuyor. Çözümü nedir acaba ? Bu arada modeme reset attım ve Windows' u tekrar yükledim.

Son düzenleme:
Modemin konumu ve diğer odaların konumunu anlaşılır şekilde çizip atarsanız resim olarak görmek faydalı olabilir. Ayrıca duvar kalınsa baya bu etkiler. Etkilese bile yandaki odada bunu yapması garip bence. Sinyali etkileyen birşey mi var acaba salonda?

Çok teşekkürler dediğiniz sürücüyü kurdum ve sorunum çözüldü. Tekrardan sağolun.

Lenovo Z580 Windows 10'da benzer bir sorun bende de olmuştu. Sorunun Wi-Fi sürücüsünün yanlış yüklenmesi sonucu oluştuğunu gözlemledim ve Wi-Fi kartımı uygun sürücüyü bulup yüklediğimde sorun ortadan kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…