L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 1 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yukarıda belirttiğim hatayı almaktayım. Laptopumu her açtığımda 'bağlı internet kullanılamıyor' hatası almaktayım nasıl düzelteceğim. PC: Lenovo Ideapad L340 12 GB RAM MX110 Windows 10 Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır yukarıda belirttiğim hatayı almaktayım. Laptopumu her açtığımda 'bağlı internet kullanılamıyor' hatası almaktayım nasıl düzelteceğim. PC: Lenovo Ideapad L340 12 GB RAM MX110 Windows 10 Pro.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Ağustos 2020 #2 Diğer cihazlardan kullanabiliyor musunuz interneti?
L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 1 Ağustos 2020 #3 ArslanbalaBörükan dedi: Diğer cihazlardan kullanabiliyor musunuz interneti? Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptop hariç hiçbir cihazda sıkıntı yok. Pc nin ağ bağdaştırıcılarıda güncel ama niye böyle oluyor anlamadım.
ArslanbalaBörükan dedi: Diğer cihazlardan kullanabiliyor musunuz interneti? Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptop hariç hiçbir cihazda sıkıntı yok. Pc nin ağ bağdaştırıcılarıda güncel ama niye böyle oluyor anlamadım.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 1 Ağustos 2020 #4 La Bete dedi: Evet hocam laptop hariç hiçbir cihazda sıkıntı yok. Pc nin ağ bağdaştırıcılarıda güncel ama niye böyle oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam umarım bilen birisi yardım eder.
La Bete dedi: Evet hocam laptop hariç hiçbir cihazda sıkıntı yok. Pc nin ağ bağdaştırıcılarıda güncel ama niye böyle oluyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam umarım bilen birisi yardım eder.
L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 1 Ağustos 2020 #5 ArslanbalaBörükan dedi: Peki hocam umarım bilen birisi yardım eder. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis inşallah.
ArslanbalaBörükan dedi: Peki hocam umarım bilen birisi yardım eder. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis inşallah.
Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #6 Elle ip vermeyi denediniz mi ?
L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 2 Ağustos 2020 #7 reis bikaç kere denedim internetden videolar izledim wifi tamamen yok oldu kurtarma modundan geri yüklemek zorunda kaldım pc yi
reis bikaç kere denedim internetden videolar izledim wifi tamamen yok oldu kurtarma modundan geri yüklemek zorunda kaldım pc yi
Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #8 Adınıza üzüldüm. Sorununuz çözüme kavuştu mu bari ?
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 3 Ağustos 2020 #9 Kabloyla modeme bağlama imkanınız var mı? Bu arada umarım bilgisayarınızda soru yoktur.
L La Bete Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 184 7 Ağustos 2020 #10 Emre İşsever dedi: Adınıza üzüldüm. Sorununuz çözüme kavuştu mu bari ? Genişletmek için tıkla... Sistem güncellemesi geldi sorun yok şu anlık. ArslanbalaBörükan dedi: Kabloyla modeme bağlama imkanınız var mı? Bu arada umarım bilgisayarınızda soru yoktur. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi hocam düzeldi inşallah birdaha yaşamam.
Emre İşsever dedi: Adınıza üzüldüm. Sorununuz çözüme kavuştu mu bari ? Genişletmek için tıkla... Sistem güncellemesi geldi sorun yok şu anlık. ArslanbalaBörükan dedi: Kabloyla modeme bağlama imkanınız var mı? Bu arada umarım bilgisayarınızda soru yoktur. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi hocam düzeldi inşallah birdaha yaşamam.