Wi-Fi gözükmüyor fakat Ethernet ile bağlanılabiliyor

Agrona

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki modeme Ethernet dışında hiçbir şekilde bağlantı sağlayamıyorum. Daha önce birkaç kez Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım, ekip geldi ve her seferinde sorunu çözdüler. Ancak her seferinde, 7-8 saat sonra tekrar aynı sorun yaşanıyor. Modemin internet ışığı yanıyor ama telefonlardan Wi-Fi ağını göremiyorum. Sadece Ethernet kablosu ile internete bağlanabiliyorum.

Evdeki modeme Ethernet dışında hiçbir şekilde bağlantı sağlayamıyorum. Daha önce birkaç kez Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım, ekip geldi ve her seferinde sorunu çözdüler. Ancak her seferinde, 7-8 saat sonra tekrar aynı sorun yaşanıyor. Modemin internet ışığı yanıyor ama telefonlardan Wi-Fi ağını göremiyorum. Sadece Ethernet kablosu ile internete bağlanabiliyorum.
Bazı modem arayüzlerinde WİFİ açık - kapalı ayarı olur ethernet bağlı olan cihazdan bi dene bak istersen fotoğraf olarak ekliyorum.
1752083961855.png

hocam baktım fakat bu tarz bi ayar bulamadım zyxel arayüzünü kullanıyorum
Direkt modemi resetlemeyi veya modem üzerindeki WLAN tuşuna basmayı denediniz mi önce WLAN tuşunu deneyin ışık yanmıyorsa sorun ondandır tuşa bastığınızda açılır değilse bi restart atmayı deneyin olmadı birdahaki gelişlerinde çok sık yaşandığını ve nasıl çözüldüğünü sorun, kökten çözemiyorlarsa çözünü paylaşsınlar.

Anakartın Wi-Fi desteklemiyordur büyük ihtimalle Wi-Fi sağlayıcısı lazım bende de aynı sorun olmuştu.

Yok hocam destekliyor da ben zaten telefonlardan falan bahsediyorum direk Wi-Fi adı gözükmüyor.

Direkt modemi resetlemeyi veya modem üzerindeki WLAN tuşuna basmayı denediniz mi önce WLAN tuşunu deneyin ışık yanmıyorsa sorun ondandır tuşa bastığınızda açılır değilse bir restart atmayı deneyin olmadı bir dahaki gelişlerinde çok sık yaşandığını ve nasıl çözüldüğünü sorun, kökten çözemiyorlarsa çözünü paylaşsınlar.

Denedim fakat olmadı tekrar çağırıp doğru düzgün bir şekilde konuşacağım böyle olmaz neredeyse 2 3 haftadır sürekli internet sorunu yaşıyorum teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı