aquamarine097 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 RAM 4gb 2400mhz SSD veya HDD modeli toshiba 1tb hdd Ekran kartı uhd 630 Anakart dell vostro İşlemci i3 8100 Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım?
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 450 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #2 aquamarine097 dedi: Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Direkt işletim sisteminde mi yok yoksa vardı da sonra mı gitti? Artı 0 Eksi
aquamarine097 dedi: Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Direkt işletim sisteminde mi yok yoksa vardı da sonra mı gitti?
magneee Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 fiber mi kullanıyosunuz belki pc 5ghz olanı görmüyordur Artı 0 Eksi
KS KS aquamarine097 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 Vulture9 dedi: Direkt işletim sisteminde mi yok yoksa vardı da sonra mı gitti? Genişletmek için tıkla... Direkt yok Windows 10'da vardı ama. magneee dedi: Fiber mi kullanıyosunuz belki PC 5GHz olanı görmüyordur Genişletmek için tıkla... Hayır fiber değil. Artı 0 Eksi
Vulture9 dedi: Direkt işletim sisteminde mi yok yoksa vardı da sonra mı gitti? Genişletmek için tıkla... Direkt yok Windows 10'da vardı ama. magneee dedi: Fiber mi kullanıyosunuz belki PC 5GHz olanı görmüyordur Genişletmek için tıkla... Hayır fiber değil.
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 450 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #5 aquamarine097 dedi: Direkt yok Windows 10'da vardı ama. Hayır fiber değil. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman bilgisayarların ağ ayarlarıyla alakalı olabilir ya da işletim sistemiyle Artı 0 Eksi
aquamarine097 dedi: Direkt yok Windows 10'da vardı ama. Hayır fiber değil. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman bilgisayarların ağ ayarlarıyla alakalı olabilir ya da işletim sistemiyle
Teknik Servis Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 22 Yer Mardin Daha fazla Sistem Özellikleri Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB Anakart: MSI A520M-1 PRO Monitör: KTC H25T7 Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2023 #6 aquamarine097 dedi: Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük bir ihtimal ile Wi-Fi sürücüsünde sorun var. Bazı Wi-Fi kartları belirli işletim sistemini desteklemiyor olabilir veya işletim sistemi yükleyememiş olabilir. Wi-Fi kartının donanım kimliğini atarsanız belki ona uygun sürücü bulabiliriz. Artı 0 Eksi
aquamarine097 dedi: Bilgisayarım Windows 10'da tarayıcı bile açamadığı için Windows 8.1'e geçtim ama burada da Wi-Fi yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük bir ihtimal ile Wi-Fi sürücüsünde sorun var. Bazı Wi-Fi kartları belirli işletim sistemini desteklemiyor olabilir veya işletim sistemi yükleyememiş olabilir. Wi-Fi kartının donanım kimliğini atarsanız belki ona uygun sürücü bulabiliriz.