Wi-Fi güçlendirici ne işe yarar?

Ther

Megapat
Arkadaşlar, ben komşunun internetini kullanıyorum ve evi de bize yaklaşık 20 m uzak. Pencerenin kenarına gelince 1-2 diş çekiyor.
Şimdi ben Wi-Fi güçlendirici alsam evin içinde de düzgün çeker mi? Sorum bu, yani artık masamda kullanabilir miyim interneti?

Sinyal gücünü arttırır.

Düzgün cihazlar alırsanı sıkıntısız kullanırsınız ama gider Xiaomi' nin falan ucuz cihazlarından alırsanız memnun etmeyebilir.

Düzgün cihazlar alırsanı sıkıntısız kullanırsınız ama gider Xiaomi' nin falan ucuz cihazlarından alırsanız memnun etmeyebilir.
Anladım da hocam benim sormak istediğim hani internet komşunun ya illa internetin yanına falan mı gitmek gerekiyor yoksa şifresini falan biliyorum evden hiç kimsenin haberi olmadan da ayarlanır mı? Çalışma mantığı yani nasıl?
Sinyal gücünü artırmak için kullanırsın.
Hocam yani internet komşunun evinde, onla alakam olmadan o internete baglayabiliyor muyum sorum buydu? Şifresini biliyorum internetin.

@DarkReader Harbiden xiaominin wifi güçlendiricisi var eziyet başka birşey değil hem yavaş çekiyor.Elektrikler kesilince yeniden kurmak gerekiyor.O da uzun sürüyor.

Router gibi bir üründe işini görebilir ama router a gelen sinyal kalitesini iyi hesaplamak gerekir. Sen router bağlanacağın ve menzilinde olacağın için Full gösterebilir ama bu kaliteli bir bağlantı anlamına gelmez. Mümkünse kablo çek garanti çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…