Wi-Fi güçlendirici önerisi

servandag

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Almanya da yaşıyorum, 1. katta dükkanda 1000 Mbit internet kullanıyorum 2 kat üstünde çatı katındaki odamda 100 Mbit hız alıyorum bunu 1000 Mbit'e çıkarma şansım var mı?

Merhaba, Almanya da yaşıyorum, 1. katta dükkanda 1000 Mbit internet kullanıyorum 2 kat üstünde çatı katındaki odamda 100 Mbit hız alıyorum bunu 1000 Mbit'e çıkarma şansım var mı?

Mesafe ve çekmesini istediğin yer ile modem arasındaki duvar sayısı önemli ayrıca dükkandaki cihaza erişimin var mı?

Mesafe ve çekmesini istediğin yer ile modem arasındaki duvar sayısı önemli ayrıca dükkandaki cihaza erişimin var mı?

Yani dükkanla çatı katı arasında 1 kat var ve dükkan duvarı ve çatı katındaki oda duvarı var yani 2 duvar.

Yani dükkanla çatı katı arasında 1 kat var ve dükkan duvarı ve çatı katındaki oda duvarı var yani 2 duvar.

Hocam o zaman sana bir router yeter ama Almanya'daki cihazkarın fiyatını bilmiyorum o yüzden benim kulandığım Xiaomi AX3000T modelini alıp OpenWrt kurarak kullanmanı öneririm.

Hocam o zaman sana bir router yeter ama Almanya'daki cihazkarın fiyatını bilmiyorum o yüzden benim kulandığım Xiaomi AX3000t modelini alıp OpenWrt kurarak kullanmanı öneririm.

Hız değerlerinizi paylaşma şansınız var mi hocam? Malum bende modem arayaşındayım ayrıca OpenWrt çok ilgimi çekiyor ancak biliyorsunuz çok riskli olduğunu düşünüyorum sonuçta cihaz aldığım zaman garanti dışı kalıyor, şu anda kullandığınız modem ile rehber yapmayı düşünüyor musunuz?

Hocam ben 75/10 Mbit tarife kullanıyorum SQM açık 60/8 Mbit cıvarı kablosuz hıza sahibim bu arada OpenWrt kurulumu için yazdığım bir yazı mevcut maksimum 15 dakikanı alır.

Bu alıntıdaki yazıma bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…