Wazion

Decapat
Daha fazla  
Hocamlar selamlar,

Bilgisayarım modeme oldukça uzak, bu yüzden kablolu bağlantı yapamıyorum. Bu yüzden bir tane Wi-Fi güçlendirici alıp Ethernet kablosunu o şekilde halletmek istiyorum. Hem zaten bilgisayarımın bulunduğu odada sinyal seviyesi de düşük, bu yüzden her türlü kazanç sağlayacağım.

Sizden naçizane isteğim, Ethernet kablosu çekebileceğim F/P ürünü olan bir Wi-Fi güçlendirici önerisi. Bu konuda yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden.

Alırsın zaten onun için.

Hocam son bir sorum var benim ethernet kablom gri renkli olan klasik ethernt kablolarından bu kabloyla yinede tam performans alabilir miyim
Kullandığınız internetin altyapısına, hızına ve modem/router'ınızın teknolojisine bağlı.
İnternetiniz fiber mi, VDSL mi? Kaç Mbps hız alıyorsunuz? Modem/router'ınızın modelini söyleyebilir misiniz?
Mesela ben 50/15 Mbps fiber kullanıyorum. ONT'den router'a yirmi senelik, dış plastik koruması büyük oranda çürümüş, içindeki küçük kabloların dışarıdan göründüğü, yaklaşık 10 metrelik bir cat5e kabloyla bağlıyım.

Kabloyla bağlan internete.

Hocam kabloyu zaten direk modemdem çekmicem sinyal güçlendriciden çekmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…