Z zagor123 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 324 Çözümler 1 20 Şubat 2025 #1 Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz?
Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz?
E ekrem19 Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 567 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #2 zagor123 dedi: Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
zagor123 dedi: Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2025 #3 TP Link kullanıyorum ucuz bir tercih ama kaliteli.
apos.resmiii Picopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #4 zagor123 dedi: Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
zagor123 dedi: Modemden yaklaşık 20 metre uzaktaki odada internet çekmiyor, arada 2 pirket duvar var. Bağlantı sağlayacak bir ürün tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 20 Şubat 2025 #5 apos.resmiii dedi: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım.
apos.resmiii dedi: Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım.
Z zagor123 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 324 Çözümler 1 20 Şubat 2025 #6 ekrem19 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 800 civarına çıkabilirim. Wanhedaa dedi: TP Link kullanıyorum ucuz bir tercih ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır? ricohket dedi: Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım. Genişletmek için tıkla... Telefonda kullanılacak. Oyun oynayacak kadar gerekli değil.
ekrem19 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 800 civarına çıkabilirim. Wanhedaa dedi: TP Link kullanıyorum ucuz bir tercih ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır? ricohket dedi: Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım. Genişletmek için tıkla... Telefonda kullanılacak. Oyun oynayacak kadar gerekli değil.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2025 #7 zagor123 dedi: bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben modeme 10 metre uzaklıkta kullanıyorum hocam belki o yüzden bende iyi çalışıyordur.
zagor123 dedi: bunu kullanıyorum ama yeterli olmadı fark var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ben modeme 10 metre uzaklıkta kullanıyorum hocam belki o yüzden bende iyi çalışıyordur.
apos.resmiii Picopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #8 ricohket dedi: Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorun yok sizde olmuş olabilir hocam.
ricohket dedi: Hocam bunu kullandım oyun için stabil bir bağlantı vermiyor alacaksanız ona göre alın sonrasında iade edip kablo almıştım. Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorun yok sizde olmuş olabilir hocam.
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 21 Şubat 2025 #9 apos.resmiii dedi: Bende aynı sorun yok sizde olmuş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi hocam belki sıkıntılı ürün geldi bilmiyorum. Fakat arada bir duvar ve döşeme vardı 20 metre kablo çektim ama çapraz olarak 10 m anca vardır uzaklık.
apos.resmiii dedi: Bende aynı sorun yok sizde olmuş olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi hocam belki sıkıntılı ürün geldi bilmiyorum. Fakat arada bir duvar ve döşeme vardı 20 metre kablo çektim ama çapraz olarak 10 m anca vardır uzaklık.