Arkadaşlar selam. Ben bu Wi-Fi güçlendiricilerin ne işe yaradığını pek anlamadım da, anlatabilir misiniz?
bir de eklemeyi unuttum ben hemen wifinin bulunduğu odanın yanındaki odadayım yinede efsane ping oluyorbenim anakartta wifi yok bir bağdaştırıcı gibi bir şeyle bağlanıyorum ve efsane ping oluyor bu aşağıdakini alsam ping azalır mı ve bu bir wifi güçlendirici mi
![]()
Astakos Usb Wireless Adaptörü Wifi 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle Ağ Kartı Masaüstü Güçlendirici - Fiyatı, Yorumları
Astakos Usb Wireless Adaptörü Wifi 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle Ağ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim anakartta Wi-Fi yok bir bağdaştırıcı gibi bir şeyle bağlanıyorum ve efsane ping oluyor bu aşağıdakini alsam ping azalır mı ve bu bir Wi-Fi güçlendirici mi?
![]()
Astakos Usb Wireless Adaptörü Wifi 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle Ağ Kartı Masaüstü Güçlendirici - Fiyatı, Yorumları
Astakos Usb Wireless Adaptörü Wifi 300 Mbps Usb Kablosuz Alıcı Dongle Ağ Kartı Masaüstü Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de eklemeyi unuttum ben hemen Wi-Fi'nin bulunduğu odanın yanındaki odadayım yine de efsane ping oluyor
Bana birkaç tane önerebilir misiniz ben pek bilmiyorum bunları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.