Wi-Fi güçlendiriciler ne işe yarıyor?

823703

Femtopat
Arkadaşlar selam. Ben bu Wi-Fi güçlendiricilerin ne işe yaradığını pek anlamadım da, anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek vereyim: Dublex evlerde alt katta bulunan Wi-Fi üst katta çekmiyorsa üst kata güçlendirici koyuyorlar daha rahat çekiyor.

benim anakartta wifi yok bir bağdaştırıcı gibi bir şeyle bağlanıyorum ve efsane ping oluyor bu aşağıdakini alsam ping azalır mı ve bu bir wifi güçlendirici mi

benim anakartta wifi yok bir bağdaştırıcı gibi bir şeyle bağlanıyorum ve efsane ping oluyor bu aşağıdakini alsam ping azalır mı ve bu bir wifi güçlendirici mi

bir de eklemeyi unuttum ben hemen wifinin bulunduğu odanın yanındaki odadayım yinede efsane ping oluyor

Benim anakartta Wi-Fi yok bir bağdaştırıcı gibi bir şeyle bağlanıyorum ve efsane ping oluyor bu aşağıdakini alsam ping azalır mı ve bu bir Wi-Fi güçlendirici mi?

Bir de eklemeyi unuttum ben hemen Wi-Fi'nin bulunduğu odanın yanındaki odadayım yine de efsane ping oluyor

Dostum bu Wi-Fi mödülü masaüstü bilgisayarların Wi-Fi'ya bağlanmasını sağlar interneti güçlendirmez pingsiz internet istiyorsanız Ethernet öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı