whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 11 Temmuz 2019 #1 Superonline kullanıyorum nasıl yapabilirim? Evdeki veya bağlı olan bazı cihazların hızını kısmak istiyorum.
Superonline kullanıyorum nasıl yapabilirim? Evdeki veya bağlı olan bazı cihazların hızını kısmak istiyorum.
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 11 Temmuz 2019 #2 whywouldnt? dedi: Superonline kullanıyorum nasıl yapabilirim? Evdeki veya bağlı olan bazı cihazların hızını kısmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Modemde QoS denilen ayarın olması gerekir.
whywouldnt? dedi: Superonline kullanıyorum nasıl yapabilirim? Evdeki veya bağlı olan bazı cihazların hızını kısmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Modemde QoS denilen ayarın olması gerekir.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 11 Temmuz 2019 #3 Öyle bir seçeneği Root ile yapabiliyorsun ama Root şifresini vermiyorlar.