Wi-Fi hız kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Ultimate STORM 4

Hectopat
Yer
G.antep nizip
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Yardımınıza ihtiyacım var. Kullandığım Wi-Fi, ye hız kısıtlaması koymuşlar Max 1,2 Mbps internet hızı veriyor üzerine de geçmiyor altınada bazen düşüyor yani download yaparken bir sorun :/ Peki arkadaşlar biz bu Wi-Fi hız sınırını nasıl kaldırabiliriz? Elimizde araçlar mevcuttur ve cihaz rootludur bizzat ben yükledim. TWRP menüden ya da modül ekleyerek mi yapacağız?

Bizde kablolu bile kısıtlı 2023te uçacaktık heryer fiber olacaktı halimiz ortada. Rezillik çekiyoruz...kaderimizde var galiba.

Öncelikle Wi-Fi bağlantısı nereden bağlaniyorsunuz. Download yaparken 1.2Mbps alıyorsanız yaklaşık 9.6 Mbps hız çıkıyor. Hız sınırlamasıni kaldırmak için arayüze erişim olması gerekir.

Öncelikle Wi-Fi bağlantısı nereden bağlaniyorsunuz. Download yaparken 1.2Mbps alıyorsanız yaklaşık 9.6 Mbps hız çıkıyor. Hız sınırlamasıni kaldırmak için arayüze erişim olması gerekir.
Arayüze erişim olması gerektiğini biliyorum -_-
Erişim olmadan nasıl yaparım onu soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…