Wi-Fi hız sorunu

nonnamert

Centipat
Speedtest yaptım değer 14-16MBPS download 0.85-1.10 arası upload değerleri çıktı. Bir şey indirirken minimum 600KB maksimum 2MB iniyor. Tarayıcıda Steam'e gelirsek minimum 300KB maksimum ise 1.6MB. Nasıl çözebilirim? İnternetimde de bir sıkıntı yok. Mesela CS:GO'da 45 ping alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum genel bir sıkıntı var. Biz de Wi-Fi'den düşük hızlar arıyoruz. Süper Online çözemiyor.

Dostum genel bir sıkıntı var. Biz de Wi-Fi'den düşük hızlar arıyoruz. Süper Online çözemiyor.

Bu genel sıkıntı neymiş? Bir bilgilendirme yapabilir misiniz? Bilginiz yok ise kendileriyle tekrar görüşme sağlayıp bir bilgilendirme yapabilmeniz mümkün müdür? Bende şu sıra internetim de bir problem yaşadığım için konuya ilgiliyim.

link

Sanırsam 16Mbps internetin var. ADSL bağlantı ile de kullanıyorsun.
Dowland hızın Max 2 mb/s olabilir.

İndirme hızınız paket hızınız olan 16Mbps'nin 8'e bölümü ile hesaplanır

16Mbps: 2MB
24Mbps: 3MB
48Mbps: 6MB
96Mbps: 12MB dowland yapabilir.

Dediğim gibi 14-16 Mbps Speedtest sonucun varsa kablolu bağlantıya gerek yok. Çekim gücü yeterli ama ping azaltmak için kullanabilirsin.
Ama unutma maximum alabileceğin hız 2mb/s

4.8 MB indirme hızı aldıysanız bu internetinizin 16Mbps olmadığını gösterir.
4.8 MB indirme hızını 35 Mbps interneti olanlar görür. Ya yanlış değere bakıyorsun ya da paketinin limitinde bir yanlışlık var.
link Technopat konusu.
link2 tablo şeklinde Mbps vs indirme hızı oranları.

4.8 MB indirme hızı aldıysanız bu internetinizin 16Mbps olmadığını gösterir.
4.8 MB indirme hızını 35 Mbps interneti olanlar görür. Ya yanlış değere bakıyorsun ya da paketinin limitinde bir yanlışlık var.
link Technopat konusu.
link2 tablo şeklinde Mbps vs indirme hızı oranları.

hayır yanlış değer değil 3 kere kontrol ettim 16 17 mbps alıyorum ama stemden 4.4 lere kadar çıktım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı