Wi-Fi hız sorunu

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Nisan başlarında 24Mbps internetten 50Mbps internet tarifesine geçtik. Başlangıçta her şey çok iyiydi, saniyede 5MB dosya indirebiliyordum. Ardan geçen süre boyunca internet hızım iyice yerlere düştü. Eskiden ailedekiler internetten video falan izleyince ping oluyordu, artık sadece ben bağlıyken bile aşırı çok ping oluyor. 50Mbps internete geçtiğimiz ilk gün Wi-Fi ile yaptığım internet hız testinde 43Mbps görmüştüm. Gayet güzel değerlerdi bunlar. Ama şu an sadece 3Mbps internet hızı alabiliyorum Wi-Fi ile. Evde sabit olarak laptop kullanabileceğim ve ehternet kablosu çekebileceğim bir ortam da yok maalesef. Benim aldığım hız neden böyle düştü? Netmaster müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor zaten. sikayetvar.com'a yazdığım şikayetin üzerinden 1 buçuk ay geçti, ona da hala yanıt gelmedi. Ne yapabilirim? Ethernet kablosu ile bağlanmak gibi bir şansım yok. Ben aynı modem aynı internet aynı bilgisayar aynı her şey aynı iken 43Mbps hız alabiliyordum şimdi neden 3Mbps'ye düştü bu hız? Bu arada bu durum en az 2 haftadır böyle.

1590267397844.png

Düzenleme: Buyrun bunlar da hız testi sonuçlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı