Wi-fi ile İnternet Yok Sorunu

Murat Aşan

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Diğer wifi sorunlarına göre biraz daha farklı bir konu benimki. Sorun şu; kablo ile bilgisayarlar sorunsuz 35 megabit hızda sorunsuz çalışıyor, fakat telefon veya dizüstü ile bağlandığımda internet yok diyor.

Çok değişik bir sorun daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bilen veya çözüm yolu üretebilecek fikri olan varsa cevap yazsın.

Modem çok uzakta değil 15 metrelik alan içerisinde, bağlı cihaz sayısı max 8 ayrıca alt yapı sorunu da yok gayet hızlı ve çalışır durumda. Bunları göz önünde bulundurursanız daha doğru bir çözüm yolu bulabiliriz. Yardımlarınızı bekliyorum.

@Recep Baltaş Belki basit bir konudur bu sorun, ama bir cevap verilse iyi olurdu. Bir tek bu platformda değil başka formlarda da aramalar yaptım ama bulamadım. Sorun basit açıklanıyor ama çözüm yok heralde.
Kabloda internet var, ama wifi da yok, bunun bir çözümü yoksa bile söyleyin de bilim. Bende ona göre başka modem alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…