Wi-Fi ile oyun oynamak

araba lastiği

Hectopat
Yer
Jant
Wi-Fi ile oyun oyun oynadığımda ping sorunu yaşar mıyım? Ayrıca oyun dışında video izlerken, dosya indirirken vs. internetim yavaşlar mı? Aşağıdaki pakete geçmeyi düşünüyorum. Şu anda bilgisayarım Wi-Fi adaptörü ile bağlı. Paketim zaten yavaş olduğu için ping sorunlarını Wi-Fi'den kullanmak ne kadar etkiliyor bilemiyorum.

İnternet Hız Testi & Speed Test _ Millenicom - Google Chrome 9.01.2021 22_58_25.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ttnet kullanırım yıllardır ve Wifi kullanıyorum hiç farkı olduğunu düşünmüyorum ethernetten. Belki modem kaliteyi etkiliyor olabilir.

Kendi deneyimimi paylaşayım; Wi-Fi ile oynarken evdeki başka bir cihaz internet kullandığı anda ping yükseliyor. Bu durum kablo ile modeme direkt bağlanınca yaşanmıyor. Evde kimse yoksa, Wi-Fi üzerinden oynarken, kabloluya göre 4-5 ping değeri fark ediyor.

Modemin kalitesi, kaç kişi bağlı olduğu ve bilgisayarın wifi adaptörü kalitesine göre değişir. Superonline’ın verdiği modem ile inanılmaz dengesiz ve yüksek ping alırken asus’un oyuncu modemine bağlandığımda çok düşük ve stabil ping alıyorum mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı