ali ozan ars Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar telefonla Wifi'e bağlanıp ücretli oyun indirirsem bu ücret internet faturasına mı yoksa telefon faturasına mı yansır?
Arkadaşlar telefonla Wifi'e bağlanıp ücretli oyun indirirsem bu ücret internet faturasına mı yoksa telefon faturasına mı yansır?
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #2 Tam olarak nereden indireceksiniz? (Google Play, Samsung Apps vb.)
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Ağustos 2014 #3 Hiçbirine yansımaz. Ücretli uygulamayı indirmek için ilk önce satın almak gerekir.
ali ozan ars Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #4 Enes Doğan dedi: Tam olarak nereden indireceksiniz? (Google Play, Samsung Apps vb.) Genişletmek için tıkla... Google Play. MF dedi: Hiçbirine yansımaz. Ücretli uygulamayı indirmek için ilk önce satın almak gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben de işte onu diyorum oyunu satın aldığımızda internet faturasına mı yoksa telefon faturasına mı yansır?
Enes Doğan dedi: Tam olarak nereden indireceksiniz? (Google Play, Samsung Apps vb.) Genişletmek için tıkla... Google Play. MF dedi: Hiçbirine yansımaz. Ücretli uygulamayı indirmek için ilk önce satın almak gerekir. Genişletmek için tıkla... Ben de işte onu diyorum oyunu satın aldığımızda internet faturasına mı yoksa telefon faturasına mı yansır?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Ağustos 2014 #5 Yine cevabım hiçbir fatura olacaktır. Oyunu kredi kartı ile alacaksınız.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 7 Ağustos 2014 #6 Google Play'den satın almak istediğinde kredi kartı tanımlamanı isteyecek senden. Ücret kredi kartından kesilecek.
Google Play'den satın almak istediğinde kredi kartı tanımlamanı isteyecek senden. Ücret kredi kartından kesilecek.
ali ozan ars Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #7 Egemen dedi: Google Play'den satın almak istediğinde kredi kartı tanımlamanı isteyecek senden. Ücret kredi kartından kesilecek. Genişletmek için tıkla... Kredi kartın olması şart mı?
Egemen dedi: Google Play'den satın almak istediğinde kredi kartı tanımlamanı isteyecek senden. Ücret kredi kartından kesilecek. Genişletmek için tıkla... Kredi kartın olması şart mı?
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #8 Evet şart.