1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #1 Twitch'te Wi-Fi ile yayın açamıyorum. Fakat ilk mobil veriyi açıp yayını açtıktan sonra kapatıp Wi-Fi ile devam edebiliyorum. Buna anlam veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz? PC üzerinden LAN ile problem yok. Sadece telefonda bu problem var.
Twitch'te Wi-Fi ile yayın açamıyorum. Fakat ilk mobil veriyi açıp yayını açtıktan sonra kapatıp Wi-Fi ile devam edebiliyorum. Buna anlam veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz? PC üzerinden LAN ile problem yok. Sadece telefonda bu problem var.
Hanifta Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1 28 Ekim 2019 #2 Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildin mi sen kardeşim?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #3 Hanifta dedi: Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildin mi sen kardeşim? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Yalnız telefonun bir ayarından dedim: Format attım. Gene çare yok.
Hanifta dedi: Aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildin mi sen kardeşim? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Yalnız telefonun bir ayarından dedim: Format attım. Gene çare yok.