nobodyleavesme Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Twitter'da Wi-Fi ile video izlemeye çalıştığımda medya oynatılamadı hatası alıyorum. Bilgisayarda'da bu hata var fakat kendi internet paketimi açınca izleyebiliyorum sorunsuz. Tam olarak problem nedir nasıl çözebilirim?
Twitter'da Wi-Fi ile video izlemeye çalıştığımda medya oynatılamadı hatası alıyorum. Bilgisayarda'da bu hata var fakat kendi internet paketimi açınca izleyebiliyorum sorunsuz. Tam olarak problem nedir nasıl çözebilirim?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.202 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #2 Kullandığınız Wi-Fi, yurt kütüphane gibi herkese açık kaynaktan ise engellidir hocam.
nobodyleavesme Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 81 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #3 tempZ dedi: Kullandığınız Wi-Fi, yurt kütüphane gibi herkese açık kaynaktan ise engellidir hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya evdeyim ben herkese açık bir kaynak söz konusu değil.
tempZ dedi: Kullandığınız Wi-Fi, yurt kütüphane gibi herkese açık kaynaktan ise engellidir hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya evdeyim ben herkese açık bir kaynak söz konusu değil.