Evimizde Vodafone modemi var ve ister telefondan ister laptoptan ister tabletten yasaklı sitelere VPN'siz kolayca girebiliyorum. Tabii bu olay beni kuşkulandırdı. Sorun cihazlarda değil direkt modemde çünkü sadece o modeme bağlanınca bu yasaklı sitelere girebiliyorum. İnternetten araştırınca DNS zehirlenmesi gibi olaylar olduğunu öğrendim. Telefonumda warp 1.1.1.1 kullanıyordum eskiden acaba ondan mı oldu falan diye düşündüm. Laptopta CMD'den DNS önbelleklerini falan temizledim ama hala girebiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Bende aksine Vodafone mobil verideyken Güvenli İnternet kapalı olsa da kapalı değil gibi gözüküyor ve bırakın sitelere girmeyi YouTube'da aradığım şarkıyı bile bulamıyorum. Özgürlüğün keyfini çıkarın bence, keşke bana da öyle olsa.
Yasaklı sitelerden kastın cinsel içerikli sitelerse bende hepsine Youtube'a girer gibi giriyorum hiçbir hız düşüklügü vs yok,anında açılıyorlar. Bende de Vodafone var bu arada
evet onları tek tek denedim iyi hoş da usta nasıl girebiliyoruz? Bu DNS zehirlenmesi işleri baya veri hırsızlığına kadar gider. Şüphem de yanlış mıyım?
evet onları tek tek denedim iyi hoş da usta nasıl girebiliyoruz? Bu DNS zehirlenmesi işleri baya veri hırsızlığına kadar gider. Şüphem de yanlış mıyım?