Fatihh16 Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Merhaba. İnternetim oyunlar da anlık olarak çıkıp düşüyor örneğin 9 pinden anlık 2.500 pinge bile çıkabiliyor. Bunun sebebi acaba modemimin eski olması olabilir mi? Yeni nesil bir modem ya da router almam mı lazım düzelmesi için? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2025
Merhaba. İnternetim oyunlar da anlık olarak çıkıp düşüyor örneğin 9 pinden anlık 2.500 pinge bile çıkabiliyor. Bunun sebebi acaba modemimin eski olması olabilir mi? Yeni nesil bir modem ya da router almam mı lazım düzelmesi için?
celejziuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.258 Makaleler 1 Çözümler 19 15 Şubat 2025 #2 Sadece modem değil, Wi-Fi ye bağlı cihazların aktif kullanımı da etkiler.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.196 Makaleler 3 Çözümler 22 16 Şubat 2025 #3 Eğer sorun evdeki başka cihazlar internet kullanınca ortaya çıkıyorsa router alırsanız içine kuracağınız yazılım ile sorununuz çözülecektir.
Eğer sorun evdeki başka cihazlar internet kullanınca ortaya çıkıyorsa router alırsanız içine kuracağınız yazılım ile sorununuz çözülecektir.
Fatihh16 Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 celejziuk dedi: Sadece modem değil, Wi-Fi ye bağlı cihazların aktif kullanımı da etkiler. Genişletmek için tıkla... evde tek yaşıyorum v3rtecc dedi: Eğer sorun evdeki başka cihazlar internet kullanınca ortaya çıkıyorsa router alırsanız içine kuracağınız yazılım ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... ara sıra video izlerken de donmalar oluyor
celejziuk dedi: Sadece modem değil, Wi-Fi ye bağlı cihazların aktif kullanımı da etkiler. Genişletmek için tıkla... evde tek yaşıyorum v3rtecc dedi: Eğer sorun evdeki başka cihazlar internet kullanınca ortaya çıkıyorsa router alırsanız içine kuracağınız yazılım ile sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... ara sıra video izlerken de donmalar oluyor