poseidon325

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Ben uzun zamandır bilgisayarımda Wi-Fi'da dalgalanmalar, kopmalar yaşayan bir kullanıcıyım. İki laptopum vardı, birisini sıfır yeni almama rağmen yeni olanda da bu problemi yaşamaya başlamıştım. Eskisinde zaten vardı. Ama nedense evimdeki Xbox konsolda ve telefonda kopma sorunu olmamasını anlayamıyordum. Bilgisayarlarda problem olsa yeni aldığım cihazda kopmalar yaşanması da bir garipti. Sorunu dün tesadüf eseri çözdüm, laptopu Ethernet'le bağlıyordum internete artık gerek kalmadı. Ben Kaspersky Premium satın almıştım aylar önce ve sadece masaüstü ve eski laptopumda kuruluydu Kaspersky ve Kaspersky VPN. Masaüstü Ethernet'le bağlı olduğundan internete bir sorun yoktu ama laptopta sürekli Wi-Fi kopmaları yaşardım. Velhasıl masaüstünü bırakıp yeni bir laptopa geçiş yapmış ve Kaspersky'ı ona da kurmuştum. Ve aynı Wi-Fi kopmaları bu yeni laptopta da yaşanmaya başlamıştı ve buna hiç anlam veremiyordum. Dün CMD'den bir iki komutla internet ayarlarını sıfırladım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Tesadüfe bakın ki bu yeniden başlatma sonrasında Kaspersky kendini güncellemeye aldı anında. O anda anladım Kaspersky'ın bir sorun olabileceğini çünkü ayarlarda falan da internet sağlayıcısının Kaspersky VPN olduğu yazıyordu VPN kapalı olmasına rağmen. Ben bu Kaspersky'ı bilgisayardan kaldırdım ve gerçekten de sorunum çözüldü, Superonline'ı defalarca kez aramış ve sonuç alamamıştım. Meğerse adamların bir suçu yokmuş, bu sorunu çözebilmek için modem bile değiştirmiştim. Velhasıl eğer böyle bir sorun yaşıyor ve bir antivirüs, özellikle Kaspersky, kullanıyorsanız bir kontrol etmenizde fayda var arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı