Extranooo Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Wi-Fi ışığı dahil bütün ışıkların yanmasına rağmen ne bilgisayarda ne de telefonlarda internet yok.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.400 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Extranooo dedi: Wi-Fi ışığı dahil bütün ışıkların yanmasına rağmen ne bilgisayarda ne de telefonlarda internet yok. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
Extranooo dedi: Wi-Fi ışığı dahil bütün ışıkların yanmasına rağmen ne bilgisayarda ne de telefonlarda internet yok. Genişletmek için tıkla... Modemi resetlemeyi denediniz mi?
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil.
Extranooo Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet resteledim şu an modemin arkasındakı şifreyi yazdığım halde bağlanmıyor. NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Resetledikten sonra modemin arkasındaki şifreyi yazıyorum bu sefer şifre yanlış diyor artık bağlanamıyorum ayrıca bilgisayarda halen yok. Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
GeForce GTX 1060 dedi: Modemi resetlemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet resteledim şu an modemin arkasındakı şifreyi yazdığım halde bağlanmıyor. NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... NicksizDEDE dedi: Fişini çek en az 5 dakika bekle dinlensin. Sonra resetle. Wi-Fi yine yoksa durum iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Resetledikten sonra modemin arkasındaki şifreyi yazıyorum bu sefer şifre yanlış diyor artık bağlanamıyorum ayrıca bilgisayarda halen yok.