Murat5561k Megapat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 629 Çözümler 1 Yer Samsun 3 Temmuz 2023 #11 Things dedi: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w11.zip Bu sürücüyü kurup dener misiniz? Belki çözebilir Genişletmek için tıkla... Çözülmedi maalesef.
Things dedi: https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w11.zip Bu sürücüyü kurup dener misiniz? Belki çözebilir Genişletmek için tıkla... Çözülmedi maalesef.
NetCloud Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 141 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #12 msi gaming lan manager gibi bir ağ yöneticisi programı kullanıyorsanız kaldırın ayrıca anakart üretici sitesinden yeniden driver yükleyip bir deneyin.
msi gaming lan manager gibi bir ağ yöneticisi programı kullanıyorsanız kaldırın ayrıca anakart üretici sitesinden yeniden driver yükleyip bir deneyin.
Murat5561k Megapat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 629 Çözümler 1 Yer Samsun 3 Temmuz 2023 #13 NetCloud dedi: msi gaming lan manager gibi bir ağ yöneticisi programı kullanıyorsanız kaldırın ayrıca anakart üretici sitesinden yeniden driver yükleyip bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir program kullanmıyorum. Yeniden driver yükledim fakat düzelmedi.
NetCloud dedi: msi gaming lan manager gibi bir ağ yöneticisi programı kullanıyorsanız kaldırın ayrıca anakart üretici sitesinden yeniden driver yükleyip bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir program kullanmıyorum. Yeniden driver yükledim fakat düzelmedi.
NetCloud Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 141 Çözümler 4 3 Temmuz 2023 #14 Murat5561k dedi: Öyle bir program kullanmıyorum. Yeniden driver yükledim fakat düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum hocam youtube ve google drive gibi gerçek zamanlı yükleme hızınızda aynı değil mi?
Murat5561k dedi: Öyle bir program kullanmıyorum. Yeniden driver yükledim fakat düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Garip bir durum hocam youtube ve google drive gibi gerçek zamanlı yükleme hızınızda aynı değil mi?
Murat5561k Megapat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 629 Çözümler 1 Yer Samsun 3 Temmuz 2023 #15 NetCloud dedi: Garip bir durum hocam youtube ve google drive gibi gerçek zamanlı yükleme hızınızda aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.
NetCloud dedi: Garip bir durum hocam youtube ve google drive gibi gerçek zamanlı yükleme hızınızda aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet maalesef.