Wi-Fi kartı Kali'de monitoring, packet injection işlemlerini yapmakta kullanılır mı?

RJCTLFISBACK

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda ASUS PCE-N10 11n Wireless lan PCI-e Card takılı. Kali için bir Wi-Fi adaptör almak istiyordum fakat aklıma neden kendiminkini kullanamayım ki sorusu geldi. Bu Wi-Fi kartını Kali'de monitoring, packet injection işlemlerini yapabilmek için kullanmanın bir yöntemi var mıdır?

Wifi kartının Chipset'i monitor ve injection modlarını destekliyorsa kullanabilirsin. Tabi önce driver kurman lazım. Kartında Rtl8188ce chipset var sanırım. Şunu bir deneyebilirsin.

Wifi kartının Chipset'i monitor ve injection modlarını destekliyorsa kullanabilirsin. Tabi önce driver kurman lazım. Kartında Rtl8188ce chipset var sanırım. Şunu bir deneyebilirsin.

Hemen denemeye gidiyorum umarım olur, yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim

Driverları kurdum. Fern üzerinden test ediyorum ama malesefki bir sonuç alamadım. Başka nerden deneyebilirim sizce?

Şuan monitor modda denedim. Bir sonuç alamadım ama virtualbox üzerinden nasıl bağdaştırmalıyım

Son düzenleme:
Hemen denemeye gidiyorum umarım olur, yardımın için şimdiden çok teşekkür ederim

Driverları kurdum. Fern üzerinden test ediyorum ama malesefki bir sonuç alamadım. Başka nerden deneyebilirim sizce?

Şuan monitor modda denedim. Bir sonuç alamadım ama virtualbox üzerinden nasıl bağdaştırmalıyım
Virtualbox'da sanal makinenin ayarlarında ağ kartını bridge (köprü) moduna alman lazım.

Bu arada rtl8188ce'nin monitor ve injection desteği olup olmadığını netten araştırdım, net bi bilgi yok ama şuradaki komutlarla öğrenebilirsin.

2.30'dan itibaren komutları gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca wifi ile ilgileniyorsan Aircrack-ng aracını öneririm.

VirtualBox'da sanal makinenin ayarlarında ağ kartını bridge (köprü) moduna alman lazım.

Bu arada RTL8188CE'nin monitor ve injection desteği olup olmadığını netten araştırdım, net bir bilgi yok ama şuradaki komutlarla öğrenebilirsin.

2.3sıfırdan itibaren komutları gösteriyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Wi-Fi ile ilgileniyorsan aircrack-ng aracını öneririm.

Sabahtan beri gezmediğim forum kalmadı. Herkes bir şekilde bir driver yapmış karta ve çalıştığını iddia ediyorlar, ama sabahtan beri her yerden hata fışkırıyor bunu da denedim şu an monitör modda 2.4 GHz'de çalıştığı yazıyor fakat maalesef ki scan attığında bir şey bulamıyor. Fakat kararlıyım aksi bir durum olmazsa yapana kadar bırakmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı