Wi-Fi kartı önerisi

Baydemir2344

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. İyi akşamlar bende HP Pavilion G6 modeli var. Laptopun interneti çok iyi çekmiyor uzak yerlerde hemen bağlantı kesiyor bana hangi model Wi-Fi kartı önerirsiniz bildiğim bir model yok sadece ismi yazıyor (Broadcom802.11n ağ bağdaştırıcısı) bütçede sıkıntı yok bana model önerebilirseniz çokm sevinirim teşekkürler iyi akşamlar.

Bende de g6 2266st var,yaklaşık 8 yıl önce ben de wifi çekimini beğenmediğim ve 5 ghz bir kart almak istediğim için Intel 7260hmw almıştım.Bilgisayarı alalı 12 yıl kadar oluyor,hala memnunum.

Formu şu şekilde;

Reis ne yazdın da çıktı merak ettim Broadcom802.11n bunu mu yazdın nasıl desem elini şıklatmış gibi hemen bir tane Wi-Fi kartı buldun onu merak ettim bakıyorum hemen reis.

Reis ne yazdın da çıktı merak ettim Broadcom802.11n bunu mu yazdın nasıl desem elini şıklatmış gibi hemen bir tane Wi-Fi kartı buldun onu merak ettim bakıyorum hemen reis.

Reis bu model olur mu güçlü olsun istiyorum güçlü olduğunu değerlerini vs nasıl buldun.

Senin yazdığın yanlış,Broadcom doğru ama ondan sonra modelini yazmalısın.g6'ların arka kapağında tek bir vida vardır onu gevşet kapağı aşağıya doğru çek,wifi kartının modelini orada görebilirsin,ya da pili çıkart orada da yine wifi kartının bilgilerini görürsün.Intel 7260hmw g6'ların kullandığı dikdörtgen kartın formunda ve avantajı 5 ghz ağları desteklemesi.Çekim konusunda inanılmaz rahat ettirir seni 5 ghz bir wifi kartına geçmen.

haa anladım Reis laptopu destekleyen wifi kartı olduğunu nasıl buldun bu konuları bilmediğim için soruyorum kusura bakma en son hangisini desteklediğini nasıl buluyoruz nasıl desem bütçeden yana sıkıntı yok en güçlüsünü takmak istiyorum en son hangi modeli destekler vs ağır işler için kullanacağım çok uzakta olsam bile çeksin onu istiyorum

Bu kart eski olmasına rağmen epey güçlü bir kart, hem de takabileceğin son teknoloji bir kart daha gelişmişini takamazsın çünkü anakartın tarafından desteklenmiyor. Bir de Wi-Fi kartını değiştirerek daha yüksek çekiş elde edemezsin çünkü aynı anten kablolarını yeni kartına da bağlayacaksın, çekim konusunda fazla bir şey bekleme yani. Ancak 5 GHz desteğinin gelmesi seni epey rahatlatır, modemin çok uzaklarında değilsen 5 GHz ağı 2.4 GHz ağına göre kat kat daha performanslı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok sağ ol Reis teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…