Wi-fi Kaynaklı Bluescreen

Makaleler
12
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Profil Kapağı
1525263130
Kısaca sorunu özetleyeyim:
MSI GE60 0nd-663XTR marka laptop ve Uydunet'e bağlı olan Netmaster CBW383Z4 marka modem kullanıyorum. Modem hem masaüstü bilgisayara bağlı hem de wi-fi işlevi görüyor. Masaüstünde herhangi bir kopma veya sorun yaşamazken laptopta internete bağlı gözüküyor fakat internet erişimi yok diyor. Ve ne zaman ki ağ bağlantı ayarlarından wi-fi'ı devre dışı bırakıp tekrardan aktifleştirmek istesem bluescreen alıyorum (bsod dosyası ekte.) Laptopun altında intel centrino N135 kablosuz bulunduğunu belirten bir etiket var ben dün en son güncellemeyi yükledim fakat hiçbir şey değişmedi. Hala internet kopuyor ve hep aynı noktada bluescreen alıyorum. Aynı interneti telefondan da kullanıyorum fakat herhangi bir kopma olmuyor.

Windows 8.1 64bit yüklü. İnternette netio.sys dosyasının antivirüs programıyla ilgili olduğunu okudum fakat bilgisayarı aldığım günden beri (2.5 sene) bir kez bile kullanmadım. IP ve DNS adreslerini otomatiğe aldım. ipv6'yı devre dışı bırakmayı da denedim.
Değerleri yardımlarınızı bekliyorum.
Not:İnternet erişimi yok yazısı zaman zaman düzeliyor kendi kendine.
Edit:Aygıt yöneticisi sekmesinde herhangi bir soru işareti yok.
@Recep Baltaş
iFmwm2q.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı