gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #21 DogukanKaya dedi: Live DVD nedir hocam? Biosu yeniden kurabilirim fakat belki lafı biraz gerdi Genişletmek için tıkla... Linux kurulum USB'si veya DVD'si varsa, biraz uğraştırır ama yaparız.
DogukanKaya dedi: Live DVD nedir hocam? Biosu yeniden kurabilirim fakat belki lafı biraz gerdi Genişletmek için tıkla... Linux kurulum USB'si veya DVD'si varsa, biraz uğraştırır ama yaparız.
DogukanKaya Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 19 14 Eylül 2020 #22 gen2 dedi: Linux kurulum USB'si veya DVD'si varsa, biraz uğraştırır ama yaparız. Genişletmek için tıkla... Var hocam kurabilirim
gen2 dedi: Linux kurulum USB'si veya DVD'si varsa, biraz uğraştırır ama yaparız. Genişletmek için tıkla... Var hocam kurabilirim
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #23 DogukanKaya dedi: Var hocam kurabilirim Genişletmek için tıkla... Eğer yeniden kurmak yormayacaksa bu bir opsiyon. Macera istiyorum dersen tamir etmeye de çalışabiliriz. Nasıl istersen.
DogukanKaya dedi: Var hocam kurabilirim Genişletmek için tıkla... Eğer yeniden kurmak yormayacaksa bu bir opsiyon. Macera istiyorum dersen tamir etmeye de çalışabiliriz. Nasıl istersen.
DogukanKaya Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 19 14 Eylül 2020 #24 gen2 dedi: Eğer yeniden kurmak yormayacaksa bu bir opsiyon. Macera istiyorum dersen tamir etmeye de çalışabiliriz. Nasıl istersen. Genişletmek için tıkla... Macera değilde hocam kurması uzun sürüyor ondan dedim ama her hata aldığımda biosu kurmak biraz gereksiz geliyor sizi yormayacaksa maceraya atilalim
gen2 dedi: Eğer yeniden kurmak yormayacaksa bu bir opsiyon. Macera istiyorum dersen tamir etmeye de çalışabiliriz. Nasıl istersen. Genişletmek için tıkla... Macera değilde hocam kurması uzun sürüyor ondan dedim ama her hata aldığımda biosu kurmak biraz gereksiz geliyor sizi yormayacaksa maceraya atilalim
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #25 DogukanKaya dedi: Macera değilde hocam kurması uzun sürüyor ondan dedim ama her hata aldığımda biosu kurmak biraz gereksiz geliyor sizi yormayacaksa maceraya atilalim Genişletmek için tıkla... Yok yorulmam, pes etmeyeceksen atılalım. Tak USB'ni bootla. Bootlanınca haber ver.
DogukanKaya dedi: Macera değilde hocam kurması uzun sürüyor ondan dedim ama her hata aldığımda biosu kurmak biraz gereksiz geliyor sizi yormayacaksa maceraya atilalim Genişletmek için tıkla... Yok yorulmam, pes etmeyeceksen atılalım. Tak USB'ni bootla. Bootlanınca haber ver.
DogukanKaya Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 19 14 Eylül 2020 #26 gen2 dedi: Yok yorulmam, pes etmeyeceksen atılalım. Tak USB'ni bootla. Bootlanınca haber ver. Genişletmek için tıkla... Bootlandi hocam kurma menüsü geldi
gen2 dedi: Yok yorulmam, pes etmeyeceksen atılalım. Tak USB'ni bootla. Bootlanınca haber ver. Genişletmek için tıkla... Bootlandi hocam kurma menüsü geldi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #27 DogukanKaya dedi: Bootlandi hocam kurma menüsü geldi Genişletmek için tıkla... Bir Terminal açıp. Küçük L ile aşşağıdaki komutu girip ekran görüntüsü atabilirmisin? sudo fdisk -l
DogukanKaya dedi: Bootlandi hocam kurma menüsü geldi Genişletmek için tıkla... Bir Terminal açıp. Küçük L ile aşşağıdaki komutu girip ekran görüntüsü atabilirmisin? sudo fdisk -l
DogukanKaya Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 19 14 Eylül 2020 #28 gen2 dedi: Bir terminal açıp. Küçük L ile aşşağıdaki komutu girip ekran görüntüsü atabilirmisin? sudo fdisk -l Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum menüsünde terminal nasıl açacağım
gen2 dedi: Bir terminal açıp. Küçük L ile aşşağıdaki komutu girip ekran görüntüsü atabilirmisin? sudo fdisk -l Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum menüsünde terminal nasıl açacağım
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 14 Eylül 2020 #29 DogukanKaya dedi: Hocam kurulum menüsünde terminal nasıl açacağım Genişletmek için tıkla... Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Kali'den anlayanlar yeşillendirirse sevinirim.
DogukanKaya dedi: Hocam kurulum menüsünde terminal nasıl açacağım Genişletmek için tıkla... Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Kali'den anlayanlar yeşillendirirse sevinirim.
DogukanKaya Femtopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 19 14 Eylül 2020 #30 gen2 dedi: Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bi normal kurayım olmassa sizinle iletişime geçeyim sizce bir sakıncası var mı gen2 dedi: Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Kali'den anlayanlar yeşillendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam görünmüyor bu arada Dosya Ekleri 16001149883201381235029291331402.jpg 263,4 KB · Görüntüleme: 39
gen2 dedi: Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bi normal kurayım olmassa sizinle iletişime geçeyim sizce bir sakıncası var mı gen2 dedi: Açılışta canlı ortama geç gibi bir seçenek falan yokmu? Kali benim bildiğim LiveISO olması lazım. Kali'den anlayanlar yeşillendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam görünmüyor bu arada