Wi-Fi menzil genişletici TP-Link RE300 alınır mı?

Fatih053

Centipat
Daha fazla  
https://www.amazon.com.tr/dp/B07QWZ...333&creativeASIN=B07QWZTG7F&linkCode=asn&th=1 sipariş edecegım şu an bende 2.4G olan modelınden var. 1000MEGAbıt olmasına ragmen 80 download falan verıyor acaba TP-Link RE300 5G diye durum degısır mı? 5G'de ınternetımde 1000MEGAbıt oldugundan dolayı daha cok download hızı alır mıyım? (ortalama telefonda 400 falan verıyor 5G olacağı taktırde bu cıhazada aynı mantıkta 300 400 arası gelir mı?

Son düzenleme:
Ben menzil genişletici önermiyorum hocam gereksiz gibi geliyor zamanında Xiaomi'nin bir modelini almıştım illet bir şeydi. Sorunuza gelecek olursak 5G alırsanız daha hızlı alırsınız evet TP-Link iyi markadır.

5 GHz frekanslı Wi-Fi ile çok daha hızlı iletişim sağlanır. Eğer 1000 Mbps internet varsa zaten mümkünse Wi-Fi 6, değilse Wi-Fi 5 kullanılmalı.

Zaten sana verdikleri modem en az Wi-Fi 5 olur. Eğer menzik genişletici lazımsa onu da en az Wi-Fi 5 destekli almak lazım ki bir işe yarasın.

5GHz olacağından gözle görülür bir fark olur almanızı öneririm hocam.

Hocam alacağım şimdi benim evde 1000MEGAbıt var telefondan test yapınca ortalama 400 500 arası cıkıyor bu cıhazdada aynı benzer ya da daha yuksek performans alırım degıl mı?

5 GHz frekanslı Wi-Fi ile çok daha hızlı iletişim sağlanır. Eğer 1000 Mbps internet varsa zaten mümkünse Wi-Fi 6, değilse Wi-Fi 5 kullanılmalı.

Zaten sana verdikleri modem en az Wi-Fi 5 olur. Eğer menzik genişletici lazımsa onu da en az Wi-Fi 5 destekli almak lazım ki bir işe yarasın.

Hocam alacağım şimdi benim evde 1000MEGAbıt var telefondan test yapınca ortalama 400 500 arası cıkıyor bu cıhazdada aynı benzer ya da daha yuksek performans alırım degıl mı? 5G desteklı modem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı