AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 5 Şubat 2022 #1 Ev büyük olduğu için her yerden çekmiyor kablo çekmek istemiyorum menzili nasıl arttırabilirim? Hem alıcı hem router olan bir cihaz var mı?
Ev büyük olduğu için her yerden çekmiyor kablo çekmek istemiyorum menzili nasıl arttırabilirim? Hem alıcı hem router olan bir cihaz var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2022 #2 Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Şubat 2022 #3 AGEVRX dedi: Ev büyük olduğu için her yerden çekmiyor kablo çekmek istemiyorum menzili nasıl arttırabilirim? Hem alıcı hem router olan bir cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Menzil genişletici kullanın.
AGEVRX dedi: Ev büyük olduğu için her yerden çekmiyor kablo çekmek istemiyorum menzili nasıl arttırabilirim? Hem alıcı hem router olan bir cihaz var mı? Genişletmek için tıkla... Menzil genişletici kullanın.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 5 Şubat 2022 #4 Fantezi istiyorsan şöyle bir şey deneyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu cihazlara bak düşünürsen: Wifi Güçlendirici & Menzil Arttırıcı Access Point Seçenekleri Hepsiburada'da! Menzil Arttırıcı, Access Point uygun fiyatı ve taksitli ödeme seçenekleriyle burada, 500 bin ürün arasından ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Diğer çözüm önerisi Modemi yükseğe ve evin ortasına koymak.
Fantezi istiyorsan şöyle bir şey deneyebilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şu cihazlara bak düşünürsen: Wifi Güçlendirici & Menzil Arttırıcı Access Point Seçenekleri Hepsiburada'da! Menzil Arttırıcı, Access Point uygun fiyatı ve taksitli ödeme seçenekleriyle burada, 500 bin ürün arasından ayağına gelsin. www.hepsiburada.com Diğer çözüm önerisi Modemi yükseğe ve evin ortasına koymak.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.319 Makaleler 42 Çözümler 275 5 Şubat 2022 #5 Elektirik tesisatınız aktarımı destekliyorsa priz üzerinden aktarım yapabilen Powerline'a bakabilirsiniz. Powerline Adaptörler | TP-Link Türkiye Organize your internet setup and get high-speed data transfer rates with a powerline adapter and extender. Buy yours from our products here. www.tp-link.com Eğer desteklemiyorsa büyük antenli bir Access Point bakılabilir, biraz tuzlu ama.
Elektirik tesisatınız aktarımı destekliyorsa priz üzerinden aktarım yapabilen Powerline'a bakabilirsiniz. Powerline Adaptörler | TP-Link Türkiye Organize your internet setup and get high-speed data transfer rates with a powerline adapter and extender. Buy yours from our products here. www.tp-link.com Eğer desteklemiyorsa büyük antenli bir Access Point bakılabilir, biraz tuzlu ama.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 5 Şubat 2022 #6 armas dedi: Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Gerçekten işime yarar mı bu ürünler çok fazla paket kaybı yaşamak istemiyorum.
armas dedi: Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Mercusys Me30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Gerçekten işime yarar mı bu ürünler çok fazla paket kaybı yaşamak istemiyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 5 Şubat 2022 #7 Wifi önermem, bu telefon içindi. Kablo çek bence.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 5 Şubat 2022 #8 Kablo ile uğraşmak istemiyorum bu işi düzgün yapacak bir alet yok mu?